Open huis 25 januari 19:00 - 21:00 uur

Net als elk jaar houden wij open huis om de sfeer te kunnen proeven bij ons op school. Dit is een interactieve avond waarbij ouders en leerlingen kennismaken met onze school. Medewerkers en leerlingen heten jullie van harte welkom op donderdag 25 januari van 19.00 – 21.00 uur.

Het Oostwende College is een school voor iedereen: persoonlijk en overzichtelijk. Onze school zet in op levensecht leren. Ons uitzendbureau is daar een mooi voorbeeld van. Bedrijven zetten hier opdrachten en stages uit voor onze leerlingen. Ook is er aandacht voor technisch onderwijs. Zo wordt er gewerkt met de nieuwste 3D-technieken en kunnen leerlingen stages lopen bij technische bedrijven in de omgeving. Op sportgebied is ook van alles mogelijk. Kortom, maak kennis met onze school tijdens het Open Huis!  

Waag jij een vlucht op het vliegend tapijt in de gymzaal? Experimenteer jij tijdens een proefje in het scheikundelokaal of werp jij een blik door de microscoop bij biologie? Heeft geschiedenis of godsdienst je interesse? Of ben jij ge├»nteresseerd in de talen? Ontdek onze school tijdens het Open Huis op donderdagavond 25 januari. Wij staan voor je klaar!  

Inschrijven is niet nodig